Distribuție și transport
Telefon: 0769-262.409

Produs în România

A cumpăra ceva fabricat în România este un gest patriotic care denotă încredere, responsabilitate şi respect, pentru rude, prieteni şi cunoştinţe care lucrează într-o fabrică şi care astfel îşi păstrează locurile de muncă, pentru meşterul popular care trăieşte din ceea ce produce în atelierul lui. Pentru antreprenorul român care a cheltuit banii familiei ca să-şi dezvolte afacerea. Pentru o companie multinaţională care a ales România pentru a investi într-o unitate nouă de producţie.

Un gest simplu, care în timp poate deveni obișnuință. Când vrei să cumperi ceva, verifică prima dată dacă este fabricat în România, şi dacă îţi place şi crezi că preţul este potrivit, cumpără.

Generează o reacţie în lanţ ale cărei efecte nu se văd imediat, dar marchează schimbări durabile în timp. Nu se vor mai închide fabrici, mai mult ca sigur se vor deschide altele noi.

Banii rămân în România şi vor fi folosiţi pentru educaţie, sănătate, cultură.
Sunt şanse mai bune ca lucrurile fabricate în România să fie exportate, devenind cel mai bun ambasador de ţară.
Copiii, rudele, prietenii, cunoştinţele, vor avea un loc de muncă sigur şi nu vor mai fi nevoiţi să plece din ţară. Pe viitor vor fi acolo unde le e locul, în România.

K_Acassa_shadow